Hvem er jeg

Jeg tror på, at vi er et mål i os selv og at vi har fri mulighed, for at skabe mening og lykke i livet. Du er lyset og livskraften i dit eget liv og din livskvalitet kommer fra dit indre. 

Jeg har været der. Dér hvor mørket virkede ufremkommeligt og jagten på accept, lykke og kærlighed virkede uopnåelig… min ustoppelige stræben efter lykke og samtidig frygte at jeg aldrig ville finde den, endte altid med at sende mig tilbage til følelsen af fiasko. En følelse der lå, som en omklamrende skygge, der sugede al glæde væk fra livet.

Der måtte være en anden måde at leve livet på… og det fandt jeg! 

Livet skal ikke leves i fortidens minder eller i fremtidens bekymringer. Livet er lige nu og det skal leves i nuet!

Jeg er dybt taknemmelig for at hjælpe mennesker med at stå i deres eget lys og nå deres drømme. Det er en smuk proces at være mentor og vidne til – en meget individuel rejse, som starter med at tage det første skridt.

Mine omgivelser

Jeg bor på en smuk gård ved det sydfynske øhav, hvor jeg arbejder ud fra. Den smukke natur, friske havluft og gårdens omgivelser byder på et hav af muligheder, som jeg gør brug af i min daglige praksis. Vi skaber sammen et rum, hvor du føler dig tryg og klar til at rejse ind i dig selv.

Mine uddannelser

  • 2019 – Certificeret terapeut og sexolog
  • 2019 – Workshop i voksen tilknytning v/ Jill Liv (minterapeut)
  • 2016 – Workshop i terapeutisk metode v/ Jill Liv (minterapeut)
  • 2016 – Workshop i tilknytningsteori, v/ Jill Liv (minterapeut)

Mere

  • Medlem af dansk sexologforening.
  • Modtager løbende supervision.

Shopping Cart