Drømmer du om at leve et liv med mere overskud, indre ro, lidenskab og livsglæde?

Er du klar til at rejse ind i dig selv og (gen)finde din indre lidenskab, lykke og livskvalitet?… Så finder vi sammen rammerne for din rejse og hvad der er det rigtige for DIG.

Længes du efter et liv, hvor du ikke føler dig utilstrækkelig, overvældet, ensom og/eller ude af stand til at mærke dig selv. Et liv der ikke bare farer forbi og fornemmelsen af at du røg af i farten.

Mærker du skyldfølelse, dårlige samvittighed eller skam rulle ind over dig… At mangel på energi, nærvær, intimitet udfordrer dig i din hverdag eller i dit parforhold – Måske mærker du at kærlighed, relationer og/eller sexlivet bare ikke synes at fungere, uanset hvad du gør.

Hos mig kommer du til at arbejde med, at føle dig hjemme dig selv – UANSET hvem du er. Du vil få redskaber til at finde og stå ved dig selv, dine behov og dine grænser. Du får også værktøjer til at udtrykke dig klart og tydeligt. Du vil opleve at du KAN få det du ønsker og det der DIG, der skaber dit eget liv. Oplev en dyb og intim rejse ind i dig selv, hvor du vil komme til at se på dig selv med kærlighed, mærke dig selv og have mulighed for at sætte dig selv fri fra det, som lige nu holder dig tilbage, fra at leve det liv du drømmer om.

Jeg er her til at guide og hjælpe dig med dine udfordringer – Give dig indsigter, inspiration og støtte i din udvikling.

Sessionerne foregår ved mig eller ONLINE via zoom og det kræver kun en computer/tablet. ONLINE terapi skaber en mulighed for at arbejde sammen, selvom du bor i den anden ende af landet og det kan være nemmere at planlægge, fordi du kan gøre det hjemmefra. Sessioner med mig er en investering i dig selv, en beslutning om at skabe forandringer. At bringe ærlighed, åbenhed, nærvær og intimitet ind i dit liv – til dig selv og dine relationer.

Individuelle forløb og priser

1 session (60 min.)

Pris: 799,-

Spar penge og invester i et klippekort

5 sessioner

Pris: 3.699,- (spar: 296,-)

10 sessioner

Pris: 7.299,- (spar: 691,-)

15 sessioner

Pris: 10.699 (spar: 1286,-)

Shopping Cart