Jeg bor på en smuk gård ved det sydfynske øhav, hvor jeg arbejder ud fra. Den smukke natur, friske havluft og gårdens faciliteter byder på et hav af muligheder, som jeg gør brug af i min daglige praksis.

Udendørslivet, natur og dyr er noget flere vil møde, når de kommer i behandling ved mig. Alt efter hvad du har brug for, finder vi sammen den rigtige form for terapi, hvor du føler dig tilpas og klar til at rejse ind i dig selv.

SAMTALETERAPI

  • 600,- pr. session for individuel terapi (60 min.)
  • 950,- pr. session for par- og relationsterapi (90 min.)

WALK ‘N TALK

  • 600,- pr session (60 min.)

FJERNTERAPI (Online-terapi)

  • 600,- pr. Session (60 min.)

TERAPIFORLØB

Efter en introsamtale, sammensætter jeg et forløb med flere sessioner fordelt over en periode, som passer ind i din hverdag. Forløbene er specielt egnede, hvis du står i en situation, hvor din(e) udfordringer fylder overvældende meget i din hverdag.  Det kan være en udfordring for de fleste af os at omlægge vores tanker og reaktioner, samtidig kan det være svært at fastholde nye mønstre. Her er det en fordel med forløbene, da vi jævnligt taler sammen.

  • Kontakt mig omkring pris på forløb

KONSULENT TIMER

  • 450,- /Time

______________________________________________________________________________

Som klient er det dit ansvar at overholde konsultationstiden og jeg er ansvarlig for at afslutte sessionen indenfor tidsrammen.

Afbud kan meldes ved at ringe på tlf: 52 40 10 73 hurtigst muligt. Ved udeblivelse uden at melde afbud betales fuld pris for den aftalte konsultation.

Jeg har tavshedspligt og må dermed ikke videregive oplysninger om dig eller det vi taler om – dette er helt essentielt i mit arbejde og gør, at du åbent kan dele dine tanker, bekymringer og handlinger med mig.

Comments are closed.