TERAPI HOS MIG

Der kan være mange grunde til at søge terapi og vi har alle forskellige behov, ønsker og lyster. Dét vi ofte har tilfælles, er at vi ikke har den rette balance i vores hverdag eller vi bliver ramt af en krise som overvælder os.

For mig handler terapi om at lære sig selv bedre at kende, og blive bedre til at være sig selv, UANSET hvem vi er. Vi er alle født lige – alt, hvad der kommer efter, er tillært adfærd fra vores forældre, venskaber, kultur, samfund m.m.

Essensen i mit terapeut-arbejdet handler om selvværd. At skabe bedre vilkår for kærligheden i vores liv. At se på os selv med kærlige øjne. At se hvilke udfordringer vi har, og blive bevidst om hvilke mønstre vi har med i bagagen.

Jeg hjælper mennesker med de udfordringer de møder i livet, med at bearbejde deres følelser og er med til at give dem nye indsigter. Indsigter der kan hjælpe med at gøre op med de mønstre, som ikke længere er hensigtsmæssige, at tage med videre i livet.

DET KAN VÆRE DU FØLER;

  • Jeg er ensom, ulykkelig, utilstrækkelig, ikke god nok.
  • Jeg er utro…
  • Jeg skammer mig over mine lyster/fantasier.
  • Jeg har ikke lyst til sex med min partner og/eller mig selv.
  • Forandret krop efter sygdom – seksuelle frustrationer, hvordan kommer jeg videre.

Ved at rumme vores mønstre og acceptere dem, kan vi arbejde med at ændre/justere dem til positive tanker, egenskaber og nye mønstre – blive mere livsglade, have mod på livet og de udfordringer, som vi alle, vil møde fra tid til anden.

♥  Ingen kan gå tilbage og lave en helt ny start, men du kan starte nu, og skabe en ny måde at leve på  ♥

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe og om jeg er den rigtige for dig.

Comments are closed.